Søkested


Kontakt

Tretopphytta I Engerdal


Trine-Lise Bjørnebye
Mobiltelefon
47 997 07 979


Reidar Åsgård
Mobiltelefon
47 918 23 878

E-mail: kraggbua-engerdal@tretopphytta.com

Gavekort i glanset papir


Det er også mulig for deg å kjøpe gavekort, en fin presang i en romantisk anledning, en spesiell opplevelse til en åremålsdag, eller til en hvilken som helst anledning. I våre dager har vi som regel  alt av materielle ting og goder. En stemningsfull kveld og natt i Kraggbua, fri fra trivielle spørsmål og mas, bare overlatt til naturen, stemningene og selve livet, topper det meste. Minnet som er tilbake, vil stå på en annerledes verdiskala.


Bestilling av gavekort


Hvis du ønsker å bestille et gavekort, gjør du slik: Ta kontakt på e-post kraggbua-engerdal@tretopphytta.com.

Den som kjøper gavekortet må sende navn, fullstendig adresse, telefonnummer og ønsket verdi.

Som du vil se under BESTILLING/PRISER har vi to alternative overnattingsmuligheter, på vanlige hverdager (rimeligst) og i helger (dyrest). Hvilken av disse alternativene som skal benyttes, trenger du ikke å bestemme når du bestiller gavekortet. Gavemottaker kan også selv legge til et beløp hvis han eller hun ønsker en annen pris, flere døgn, eventuelt lengre fram i tid.

Gavekortet er gyldig i to år. Gavekortkjøper får faktura tilsendt pr e-post, eller på annet vis hvis gavekortkjøper ønsker det.

Når giver mottar gavekortet fra oss, sendt i nøytral konvolutt så gaven ikke lett kan røpes, fyller du selv inn navn til og fra, eventuelt beløp eller annen tekst. Gavekortet er trykt på kvalitetspapir og koster tilsendt i posten 60 kroner. Hvert gavekort har sitt eget nummer for at vi skal kunne holde orden på bestillingene.


Til deg som har fått et gavekort

Velkommen til å gå inn på hjemmesiden www.tretopphytta.com, klikk deg inn på BESTILLING i hovedmenyen.

Først ser du etter hvilke datoer som er ledige, se under BESTILLING hvordan dette gjøres. Når du har funnet passende dato, som er ledig og passer for deg, reserverer du datoen slik det er beskrevet.

Du kan også bestille tilleggstjenester (sengetøy og vask), eventuelt utvide med ekstra overnatting eller bestille helg selv om gavekortet har en verdi som
tilsvarer overnatting på ordinær hverdag.

Deretter sender du e-post til oss (kraggbua-engerdal@tretopphytta.com) med henvisning til gavekortnummeret som finnes på gavekortet, gjerne også navnet på gavekortkjøper. Hvis bestillingen prismessig er høyere enn gavekortets pålydende, fakturerer vi dette beløpet på deg.

Gavekortet er gyldig i to år, men innenfor en slik tidsramme kan det komme prisøkning som du må beregne i tillegg.

Skulle det være spørsmål du ellers har, kontakt oss på e-post eller telefon.