Søkested


Kontakt

Tretopphytta I Engerdal


Trine-Lise Bjørnebye
Mobiltelefon
47 997 07 979


Reidar Åsgård
Mobiltelefon
47 918 23 878

E-mail: kraggbua-engerdal@tretopphytta.com

Verdt å vite ved leie

 

Kraggbua er isolert for vinterbruk og har sengeplass for inntil 8 personer. Den har peisovn med vedfyring, gasskomfyr, kjøleskap og alt nødvendig kjøkken- og serveringsutstyr som kasseroller, stekepanne, tallerkener, bestikk, glass og kopper. Du finner også dopapir, tørkepapir, vaskemidler, stearinlys og fuglefrø, som følger med i leieprisen. Hytta har dessuten sofa (som er 2 enkle senger om natta), bord, stoler og kjøkkenbenk. Hytta er utrustet med solstrøm til leselys. Solstrømmen dekker også en del teknisk utstyr til overvåkning av fuglekasser med visning på TV-skjerm. Det ligger dessuten to kikkerter, samt noen bøker for å artsbestemme dyr, fugler og planter, til utlån i hytta.

 

I egen bod, på bakken under hytta, er det plassert en utedo og vedskåle (vedlager).

 

Du kan leie sengetøy og håndklær, oppgi antallet og se prisene på bestillingssystemet. Eventuell vask etter oppholdet er også priset der.

 

Hva må du selv ta med? Mat, drikkevann, sovepose eller dynetrekk, laken og putevar. Det er heller ikke dumt å ha med innesko og lommelykt, særlig på den mørke årstida. Husk kokekaffe, det fins ingen kaffetrakter.

 

Sengeplassen er for inntil åtte personer, men da bor dere relativt tett. Det er en dobbeltseng i eget rom, og 2 enkle sofasenger nede i stua og 4 sengeplasser på hemsen. Fire gir mer plass, og to alene kan nyte tosomheten slik bare to kan. En alene har god plass rundt seg og inni seg, med utsyn mot evighetsfjellene og naturen.

 

Leie av sykler

Når du er gjest i Kraggbua, kan du leie sykkel i sommerhalvåret. Vi har 1 juniorsykkel som passer for barn 8 - 12 år og 4 stk. Diamant Zenit for voksne (Størrelse S passer for en med kroppshøyde 160 - 170 cm, størrelse M passr for høyde 170 - 180 cm og L passr for høyde 180 -190 cm. Vi har 1 stk. S, 2 stk. M og 1 stk L). Syklene leies ut med hjelm. Pumpe og reguleringsverktøy følger også hver sykkel. Du bestiller antall sykler/antall døgn under tilleggsvarer på bestillingssiden.