Søkested


Kontakt

Tretopphytta I Engerdal


Trine-Lise Bjørnebye
Mobiltelefon
47 997 07 979


Reidar Åsgård
Mobiltelefon
47 918 23 878

E-mail: kraggbua-engerdal@tretopphytta.com

Kraggbua blir til

Kraggbua - 7 meter oppe i gamle furukragger

Velkommen til tretopphytta vår. Du finner den i Engerdal, CA 250 km nord for Oslo, i ei fjellgrend som heter Granberget. Den har fått navnet Kraggbua fordi den er plassert oppe i noen gamle, trauste furukragger, 7 m over bakken og ca 740 m over havet. Det er 300 meter god sti med lett stigning fra parkeringsplassen. Mulighet for snøscootertransport om vinteren.

 I denne hytta kan du bo både sommer og vinter. Den er vinterisolert og har vedfyring, men utrustet også med gass til ovn og kjøkken, samt 12 volt solstrøm til lyskilder og tekniske installasjoner. ( Du kan ikke lade mobiltelefon/andre duppeditter). Kraggbua er bygget våren 2014. Vi har veldig hyggelige tilbakemeldinger fra dem som har bodd her!

 

Du logger deg inn på bestillingssystemet (bookingen) og reservere hytta til en dato som passer deg og som systemet forteller deg at er ledig!

 

Her kommer du tett på naturen, med fjellets og skogens skiftende vær og stemninger. Du kan oppleve de høye vinternettene med gnistrende måneskinn, nordlys og vinterkulde, eller den korte og hektiske fjell-våren når fuglene spiller og livet spirer. Du kan også få med deg sommerdager med barskog, bjørk og planter i sin grønneste drakt, og overgangen til en fargesparkende høst.

 

Det er lagt vekt på å komme tettest mulig inn på naturen, til glede for den som vil oppleve skogens dyr, eller fotografere. Dette kan du se nærmere om under TETT PÅ NATUREN.

 

Kontakter: Trine-Lise Bjørnebye og Reidar Åsgård.

Ønsker du nærmere opplysninger kan du ringe eller sende SMS til Trine-Lise eller Reidar, alternativt ringe fasttelefon

eller e-post kraggbua-engerdal@tretopphytta.com

 
Bestilling kan bare skje på e-post og må inneholde fullt navn, adresse og mobilnr.    
Se under BESTILLING / PRISER.